De Rijksvoorlichtingsdienst meldde dat het koninklijk paar binnenkort vertegenwoordigers van de Oekraïense gemeenschap ontmoet. Er vanuitgaande dat het geen pr-actie betreft om het geschonden blazoen iets op te lappen, bij deze enige tips voor vorst en vorstin.

U woont ruim bemeten op kosten van de belastingbetaler in een paleis. Dat paleis heeft meerdere kamers. Van die kamers kunnen er best een paar vrijgemaakt worden voor vluchtelingen. U heeft ook nog een landhuis in Griekenland. Daar zou u ook vluchtelingen kunnen onderbrengen. Dan heeft die proleterige speedboot ook enig nut: kunnen de gasten mee naar dat leuke restaurant waar u zo gezellig de corona-regels overtrad.

Wat zegt u? Dat dit niet de bedoeling is? Dat u vooral uit eerste hand wil horen, hoe dat zo is, op de vlucht zijn. En natuurlijk medeleven tonen. Maar dat huisvesten van vluchtelingen is meer iets voor anderen. Kunnen we niet aan beginnen. Voordat je het weet staan ook Nederlandse daklozen voor de deur. En weet u, we hechten zeer aan onze privacy.